Bokbloggsjerka 26 – 28 augusti

Datum: 2016-08-28 / Tid: 20:01:11 / Kategori: Samlingsinlägg
 
Lena: Läser just nu The White Princess av Philippa Gregory där man får följa Elizabeth of York, dottern till den kända monarken Elizabeth Woodville, mer är känd som The White Queen. Elizabeth of York måste nu gifta sig med sin ärkefiende, som dessutom precis har dödat hennes älskare ute på slagfältet, för att ena landet igen efter det långa kusinkriget. Livet vid det engelska hovet är fyllt med drama och jag älskar det! 

 
Emelie: Jag läser tre böcker just nu: The Bane Chronicles (som lite av en sidbok), The Pledge och Lady Midnight. Men jag tänker ändå välja Lady Midnight som huvudbok - eftersom att det är den jag är mest insatt i just nu. Lady Midnight följer Emma Carstairs, främst, fem år efter hennes föräldrar mördades under The Dark War. I den senaste boken av Cassandra Clare får vi följa Emma när hon försöker lösa hennes föräldrars mord - tillsammans med en problematisk romantik, allt i City of Angels. Jag är jätte exalterad över att kunna läsa den här boken, då jag äntligen läst ut både Infernal Devices och Mortal Instruments under sommaren. Hittills ligger den och svävar, kvalitetsmässigt, mellan Infernal Devices och Mortal Instruments. Jag älskar karaktärerna!

 
Elin: Läser just nu We'll Always Have Summer av Jenny Han. Det har gått två år sedan Conrad sa till Belly att hon skulle vara tillsammans med Jeremiah. Hon och Jeremiah har varit oskiljbara sedan dess, även börjat studera på samma universitet -- deras förhållande har inte varit så lyckligt som Belly hade hoppats det skulle vara. Och när Jeremiah gör det största mistaget en kille kan göra blir Belly tvungen att ifrågasätta om om det var sann kärlek. Har hon verkligen en framtid med Jeremiah? Har hon kommit över Conrad? Det är tid för Belly att bestämma sig för alltid, vem har hennes hjärta förevigt...  Livet vid Cousins Beach är fylld med drama och kärlek att det är så spännande så jag spricker!

 

RSS 2.0